Lart

Pse duhet konsumuar kërpudha gjatë dimrit?

Rezervoni këtë dimër për ‘kërpudha’.

Disa studime kanë gjetur se kërpudhat përmbajnë antiviruse që ju forcojnë për të luftuar gripin.

Kjo për shkak të asaj që këto kërpudha përmbajnë një lloj karbohidrates që përmban glukanë.

Për shkak se çdo kërpudhë e ndryshme përmban antiviruse të ndryshme, shtoni llojet e tyre në shujtat e juaja që të luftoni gripin në kohët e ftohta.

Ndërkaq ndër ushqimet e tjera që po ashtu ndihmojnë për ta luftuar gripin janë edhe hudhrat, kivit, farat e kungullit, uji, jogurt etj.

Shpërndaj
Nutricione - Probleme.me

Në Probleme.me mund të mësoni si të bëni zgjedhje të mençura për të shmangur glutenin dhe të ushqyerit shëndetshëm. Nëse keni ndonjë sygjerim apo koment na kontaktoni në nutricione@rilinde21.sg-host.com