Lart

Gështenjat janë shumë më të mira për shëndetin tonë sesa që e keni menduar

Temperaturat kanë rënë dhe rrugët e shesheve tona janë mbushur me shitës lokal që na sjellin gështenja të freskëta e të pjekura.

Shumë nga ne nuk ikin në shtëpi pa blerë një fishek, andaj sot sjellim edhe përfitimet shëndetësore të gështenjave.

Këtu janë 8 përfitimet shëndetësore të gështenjave:

  • Janë të mbushura me lëndë ushqyese,
  • Janë burim i shkëlqyer i antioksidantëve,
  • Ndihmojnë në shëndetin e zemrës,
  • Kanë shumë fibra në përmabjtje,
  • Përmisojnë nivelin e sheqerit në gjak,
  • Ndihmojnë në humbjen e peshës,
  • Ulin inflamacionin,
  • Kanë veti potenciale anti-tumorale.
Shpërndaj
Nutricione - Probleme.me

Në Probleme.me mund të mësoni si të bëni zgjedhje të mençura për të shmangur glutenin dhe të ushqyerit shëndetshëm. Nëse keni ndonjë sygjerim apo koment na kontaktoni në nutricione@rilinde21.sg-host.com