Lart

ORGANIZATA “PROBLEME.ME”

Probleme me logo– themeluar në 2019 –

HIGHLIGHTS 2019 – 2020

ENCIKLOPEDIA E PARË SHËNDETËSORE NË KOSOVË!

ARTIKUJ TË DETAJUAR PËR MBI 350 SËMUNDJE DHE PROBLEME

100,000+ VIZITA MUJORE, DHE VAZHDIMISHT NË NGRITJE

MBI 400 POSTIME MUJORE NË RRJETET SOCIALE, mbi 30 mije ndjekes ne Facebook, dhe mbi 35,000 ne Instagram.

MBI 500,000 KOSOVARË KANË INTERAKSION ME AKTIVITETET TONA SOCIALE ÇDO MUAJ

MBI 200 PERSONA NË MUAJ KËRKOJNË NDIHMEN TONË UNANIMISHT

ARTI I TË JETUARIT SHËNDETSHËM!

RRETH NESH

Probleme.me është aleati juaj më i besueshëm për informata të shëndetit dhe mirëqenies.

Ne japim informacione të besueshme për tema shëndetësore dhe jetësore që kanë rëndësi për ju.

Si ndjeheni përbrenda ndikon shumë në çdo ditë të çmuar të jetës tuaj. Probleme.me e kupton këtë, prandaj ne jemi të vendosur t’u ndihmojme qe të përmiresoni shëndetin tuaj.

Platforma digjitale (www.probleme.me dhe faqet përcjellëse) është e para dhe e vetmja platformë shendetësore në Kosovë e cila ka formatin e faqeve të mëdha ndërkombëtare si WEBmd, pasi qe përmban këto komponente:

  • Enciklopedia e parë e sëmundjeve – Platforma përmban Enciklopedine e detajuar të sëmundjeve, të prezentuara me mbi 300 semundje dhe probleme të ndryshme shendetësore. Secila prej tyre përmban artikuj të detajuar mbi sëmundjen, simptomat, si të ballafaqoheni me to, e deri të pyetjet qe duhet t’i bëjnë mjekut.
  • Seksione të detajuara shëndetësore për secilin target grup kryesor të Probleme.me, qe përfshijnë Nënat e reja, prindërit, adoleshentët, femrat të cilat janë shtatzënë, mëshkujt nga mosha 25 deri 40 vjeç, personat në moshë me të vjetër (45-60) dhe në moshë me të shtyrë (60+). Në faqen tone mund të gjeni dhjetëra këshilla për sëcilin grup.
  • Shumë seksione të detajuara për Dieta, Fitnes, Nutricion/superushqime, dhe tema interesante mbi problemet martesore dhe ato qe kanë të bëjnë me estetikë
  • Seksioni i parë për receta të detajuara dhe të shëndetshme gatimi, për çdo vakt!Ky seksion eshte shume me ndryshe se ato qe gjeni ne disa faqe te pergjithshme, pasi qe ketu mbulohen receta shume me ndryshe nga ato tradicionalet. Cdo ushqim ofron nje alternative gatimi qe shume njerez po e vleresojne, pasi qe jane ushqime me ndryshe dhe me te shendetshme.

Nëse jeni këtu për të mësuar më shumë për një semundje, për të studiuar një ilaç, për të gatuar shëndetshëm apo për të ushtruar më mirë, keni ardhur në vendin e duhur. Këtu do të gjeni përmbajtje informative dhe të shkruar thjeshtë, ashtu qe të mund ta kuptoni dhe praktikoni lehtësisht.

Poashtu, prapa kësaj pune do të gjeni një ekip profesionistësh të cilët vërtetë interesohen për mirëqenien e njerëzve dhe janë këtu për t’u përgjigjur cfarëdo pyetje që keni.

MENAXHMENTI

Organizata Probleme.me është themeluar zyrtarisht në Shtator të 2019. Tashmë, në Projektin e kësaj platforme kanë kontribuar vazhdimisht mbi 15 persona, dhe është financuar vullnetarisht pa ndonjë qëllim përfitimi.

I gjithë aktiviteti digjital i Platformes Probleme.me menaxhohet nga Kompania Tactica L.L.C. (www.seotactica.com). Kjo kompani ofron shërbime të Search Engine Optimization dhe Menaxhim të Rrjeteve Sociale për kompani të mëdha në Sh.B.A, Angli, dhe Australi, dhe në këtë rast ofron shërbimet e veta pro-bono për të ngritur vetëdijen mbi të jetuarit shëndetshëm, temë e cila është mjaft aktuale dhe e nëvojshme për t’u trajtuar në Kosovë.

Materialet e përdorura në përmbajtjen e Platformes janë shkruar nga një numër profesionistësh në fushen e mjekësisë, duke marrë për bazë materialet nga platforma digjitale të mirënjohura ndërkombëtare të cilat kanë informata kredibile dhe të përditësuara.

Reklamoni ne Probleme.me

Na kontaktoni në info@rilinde21.sg-host.com apo permes numrit +383 49 280 999 për të mësuar më shumë rreth mundesive tona të bashkëpunimit. Duke reklamuar tek ne, ju na mbeshtesni edhe me shumë në rrugetimin tone për t’u bërë burimi më I besueshëm Shqiptar për informata dhe këshilla shëndetësore.