Lart
 

Beba

Të gjitha informatat në lidhje me bebet

Më të Lexuarat

Beba

Beba juaj zhvillohet në një shkallë të mahnitshme në vitin e parë të jetës. Të kujdesësh për beben tuaj është njëra ndër përgjegjësitë më të mëdha që çdo prind i ri përballet. Edhe pse intuita zakonisht është mësuesi më i mirë, këtu do të gjeni artikuj që do t’iu ndihmojnë për kujdesin më të mirë ndaj bebes suaj.

Sëmundje të ndryshme të bebes

Të ndërlidhura

diabeti gestational

Diabeti i Shtatëzanisë

Diabeti i shtatëzanisë (gestational) është një lloj i diabetit i cili zë zanafillë gjatë shtatzanisë. Nëse ju vuani nga diabeti...

Skuqjet e shkaktuara nga pelenat

Skuqjet e Shkaktuara nga Pelenat

Ky lloj i skuqjeve shkaktohet nё tё pasmet dhe organet gjenitale tё foshnjave. Ёshtё sёmundje e zakonshme e cila manifestohet...