Lart
 

Çrregullimet e të Ushqyerit dhe Gjumit

Të gjtha informatat në lidhje me çrregullimet në të ushqyer dhe gjumë

Më të Lexuarat

Çrregullimet e të Ushqyerit dhe Gjumit

Çrregullimet në të ushqyer ndodhin kur kemi një marrëdhënie jo të shëndetshme me ushimin. Tre llojet kryesore të këtyre çrregullimeve janë: anoreksia, bulimia dhe ngrënia e pakontrollueshme. Çrregullimet në të ushqyer janë një problem serioz mjekësor që mund të lënë pasoja shëndetësore afatgjatë nëse nuk trajtohen me kohë. Sikurse të ushqyerit, edhe gjumi është shumë i nevojshëm për shëndetin tuaj. Gjumi ndikon në nivelin e hormoneve, disponimit dhe peshës tuaj.

Çrregullimet e të Ushqyerit dhe Gjumit:

Të ndërlidhura