Lart
 

Diabeti

Të gjitha informatat në lidhje me diabetin

Më të Lexuarat

Diabeti

Diabeti shkaktohet si pasojë e mos prodhimit të insulinës ose përdorimit jo të saktë të hormonit insulinë nga trupi juaj. Për këtë aryse grumbullohet sasi e madhe e glukozës në gjak. Mësoni rreth simptomave, shkaqeve, diagnozës dhe trajtimit të diabetit.

Semundjet e Diabetit

Të ndërlidhura

Rezistenca ndaj Insulinës

Rezistenca ndaj Insulinës

Rezistenca ndaj insulinës është një kusht i lidhur me pre- diabetin dhe diabetin e tipit 2. Rezistenca ndaj insulinës do...