Lart
 

Fëmijë

Të gjitha informatat në lidhje me fëmiun tuaj

Më të Lexuarat

Fëmijë

Shëndeti i fëmijës suaj përfshin një mirëqenie të mirë fizike, mendore dhe sociale. Shumica e prindërve njohin bazat e rritjes së një fëmije të shëndetshëm, duke u ofruar atyre ushqime të shëndetshme, gjumë të mjaftueshëm dhe ushtrime fizike. Lexoni më poshtë për shëndetin, zhvillimin fizik dhe emocional të fëmijës.

Sëmundje të ndryshme që rrezikojnë shëndetin e fëmijës suaj

Të ndërlidhura

gishti i shtrembëruar i këmbës

Shtrembërimi i Gishtërinjëve

Kur një person ka gisht të shtrembëruar, maja e gishtit të tyre lakohet poshtë ndërsa nyja e mesme lakohet lartë....

helmimi nga ushqimi

Helmimi nga Ushqimi

Helmimi nga ushqimi shkaktohet nga konsumimi i ushqimeve që përmbajnë mikrobe të dëmshme (si bakteriet, viruset apo parazitët). Ndonjëherë disa...