Lart
 

Gruaja dhe Shëndeti i Gruas

Të gjitha informatat në lidhje me shëndetin dhe mirëqenien e gruas

Më të Lexuarat

Gruaja dhe Shëndeti i Gruas

Gratë duhet t’i kushtojnë rëndësi shëndetit të tyre. Çështjet shëndetsore tek gratë përfshijnë shtatzaninë, menopauzën dhe problemet e organeve femërore. Është shumë e rëndësishme të bëhen analizat dhe testet e ndryshme në mënyrë të rregullt. Më poshtë mund të gjeni informata të ndryshme në lidhje me shëndetin e gruas.

Semundjet që rrezikojnë shëndetin e gruas

Të ndërlidhura

Kanceri i Vulves

Kanceri i Vulvës

Vulva është lëkura dhe indi yndyror ndërmjet kofshëve të femrave. Shtrihet nga zona e anusit deri 2.54cm poshtë vijës së...

periods

Çrregullime para Menstruale

Çrregullimet emocionale para cikltit menstrual është faza më e rëndë e “sindromës paramenstruale”. Thuajse 75% e femrave që kanë ciklin...