Lart
 

Kanceri

Të gjitha informatat në lidhje me kancerin

Më të Lexuarat

Kanceri

Kanceri është emër gjithëpërfshirës për shumë sëmundje të cilat karakterizohen nga rritja abnormale e qelizave. Trupi ynë është i përbërë nga shumë lloje qelizash. Në kushte normale, qelizat rriten, ndahen dhe pastaj vdesin. Ndonjëherë, qelizat pësojnë mutacione (ndryshime). Ato fillojnë të rriten dhe të ndahen më shpejtë se qelizat normale. Në vend se të vdesin këto qeliza grumbullohen së bashku për të formuar tumore.
Kanceri mund të ndodhë në 200 forma të ndryshme. Mëso për rreziqet, simptomat, diagnozat dhe opsionet e trajtimit në mënyrë që të merrni një rol aktiv në parandalimin dhe kujdesin.

Lexo më Shumë

Sëmundjet e Kancerit

Të ndërlidhura