fbpx
Lart
 

Koka dhe Truri

Të gjitha informatat në lidhje me kokën dhe trurin
faqja probleme.me

Më të Lexuarat

Koka dhe Truri

Truri është njëri nga organet më komplekse në trupin e njeriut. Ai kontrollon të gjitha funksionet e trupit të njeriut, interpreton informata nga bota e jashtme, dhe mishëron thelbin e mendjes dhe shpirtit. Inteligjenca, kreativiteti, emocioni, memoria janë disa nga gjërat më të rëndësishme që drejtohen nga truri.

Probleme me kokën ose trurin

Të ndërlidhura

alcohol syndrome

Sindromi i Alkoolit të Fetusit

Çrregullimi i fetusit të spektrit të alkoolit (FASD) është një grup problemesh që mund të ndodhin në një foshnje kur...

tactica seo kosovo
faqja probleme.me