Lart
 

Lukthi dhe Sistemi i Organeve Tretëse

Të gjitha informatat në lidhje me lukthin dhe sistemin e tretjes

Më të Lexuarat

Lukthi dhe Sistemi i Organeve Tretëse

Sistemi tretës konsiston në traktin gastrointestinal dhe organet tretëse (lukthi, gjuha, gjëndrrat pështymore, pankreasi, mëlqia dhe tëmthi). Organet tretëse bëjnë ndarjen e ushqimit në copëza dhe komponente të vogla që trupi mund t’i merr dhe t’i asimilojë në trup. Mësoni se si të kujdeseni për stomakun tuaj, pa marrë parasysh a keni diarre, gaz, apo dëshironi një mikrobiomi të shëndetshme.

Lukthi dhe Sistemi i Organeve Tretëse

Të ndërlidhura