Lart
 

Mashkulli dhe Shëndeti i Mashkullit

Të gjitha informatat në lidhje me shëndetin dhe mirëqenien e mashkullit

Më të Lexuarat

Mashkulli dhe Shëndeti i Mashkullit

Meshkujt duhet t’i kushtojnë rëndësi shëndetit të tyre. Ekzsitojnë shumë probleme shëndetësore të cilat i prekin vetëm meshkujt, siç është kanceri i prostatës dhe niveli i ulët i testosteroneve. Është shumë e rëndësishme të bëhen analizat dhe testet e ndryshme në mënyrë të rregullt. Më poshtë mund të gjeni informata të ndryshme në lidhje me shëndetin e mashkullit.

Semundjet që rrezikojnë shëndetin e mashkullit

Të ndërlidhura

Abuzimi i Substancave

Abuzimi i Substancave

Njerëzit përdorin substanca të tilla si alkooli dhe droga, sepse ata pëlqejnë mënyrën se si këto substanca i bëjnë ata...

gishti i shtrembëruar i këmbës

Shtrembërimi i Gishtërinjëve

Kur një person ka gisht të shtrembëruar, maja e gishtit të tyre lakohet poshtë ndërsa nyja e mesme lakohet lartë....