Lart

Nuk janë kot aty, sëmundja e rëndë që rrezikoni ju që hiqni qimet nga hunda

Qimet në hundë janë problemi i përditshëm i të gjithëve, si për femrat ashtu dhe për meshkujt.

Këshillohen shumë metoda për heqjen e qimeve në hundë, por ju duhet të tregoheni të kujdesshëm.

Përveç infeksioneve që mund të merren nëse hiqen, qimet e hundës janë filtër për mikrobet e dëmshme që thithim me ajrin çdo ditë.

Heqja e tyre do të lejonte bakteret të hynin në trekëndëshin e rrezikshëm, zonën mes gojës dhe hundës ku kalon gjaku që shkon në tru.

Nëse bakteret grumbullohen aty mund të shkaktojnë infeksione të rënda, deri dhe në meningjit, kështu që priti nëse është e nevojshme, por mos i shkul ato qime.

Shpërndaj
Sëmundje - Probleme.me

Probleme.me prezanton para jush enciklopedinë më të madhe shqiptare për sëmundje. Nëse keni ndonjë sygjerim apo informacion që mendoni se duhet ta mbulojmë na kontaktoni në semundje@rilinde21.sg-host.com