Lart
 

Riprodhimi dhe Shëndeti Seksual

Të gjitha informatat në lidhje me riprodhimin, infertilitetin dhe shëndetin seksual

Më të Lexuarat

Riprodhimi, Infertiliteti dhe Shëndeti Seksual

Shëndeti riprodhues i referohet sëmundjeve dhe çrregullimeve që ndikojnë në funksionimin normal te sistemeve riprodhuese mashkullore dhe femërore gjatë të gjitha fazave të jetës. Çrregullimet e riprodhimit përfshijnë defektet e lindjes, çrregullimet e zhvillimit, lindja e parakohshme, infertiliteti, impotenca dhe çrregullimet menstruale.Shëndeti seksual luan rol vendimtar në mirëqenien tuaj të përgjithshme. Gjeni përgjigjje për pytjet tuaja, madje edhe ato që mund të keni siklet për t’i kërkuar.

Sëmundje në lidhje me Riprodhimin, Infertilitetin dhe Shendetin Seksual

Të ndërlidhura

problemet seksuale te meshkujt

Problemet Seksuale te Meshkujt

Termi problem seksual u referohet problemeve që mund të ndodhin gjatë ciklit seksual të cilat mund ta pengojnë një mashkull...