Lart
 

Shëndeti Mendor

Të gjitha informatat në lidhje me shëndetin mendor

Më të Lexuarat

Shëndeti Mendor

Shëndeti mendor përfshin gjendjen emocionale, psikologjike si dhe mirëqenien sociale. Shëndeti mendor ndikon në mënyrën e të menduarit, ndjenjave dhe veprimeve. Poashtu na ndihmon si të përballojmë stresin, si sillemi me të tjerët dhe si t’i bëjmë zgjedhjet. Shëndeti mendor është shumë i rëndësishëm në çdo fazë të jetës, prej fëmijërisë në adoleshencë si dhe përgjatë moshës madhore.

Sëmundje dhe Çrregullime të Shëndetit Mendor

Të ndërlidhura

50 Llojet e Fobisë

51 Llojet e Fobisë

Fobia është një lloj çrregullimi kur një individ përjeton frikë ekstreme, irracionale për një situatë, krijesë të gjallë, vend ose...

Sëmundja e Huntingtonit

Sëmundja e Huntingtonit

Sëmundja Huntington është një çrregullim i rrallë, progresiv i trurit. Ajo gradualisht vret qelizat nervore në tru. Kjo ngadalë përkeqëson...