Lart
 

Shtatzënia

Të gjitha informatat në lidhje me shtatzënësinë

Më të Lexuarat

Shtatzënia

Kujdesi është një komponent thelbësor i një shtatzënie të shëndoshë. Mësoni më shumë rreth procesit të shtatzënësisë, nevojave që ka trupi juaj, shqetësimeve dhe çdo gjë tjetër në mënyrë që të ndiheni më mirë gjatë javëve dhe muajve të shtatzënësisë.

Sëmundje të ndryshme të shtatzënësisë

Të ndërlidhura

gjakderdhja jo normale e mitrës

Gjakderdhja Jonormale e Mitrës

Gjakderdhja jo normale e mitrës është çfarëdo gjakderdhje e rëndë ose e pazakontë nga mitra (përmes vaginës). Kjo mund të...