Lart

Simptomat e sëmundjes inflamatore të zorrëve

Sëmundja inflamatore e zorrëve përfshin një sërë çrregullimesh që shkaktojnë inflamacion kronik të traktit të tretjes dhe njohja për simptomat mund të shkojë shumë gjatë në trajtimin dhe menaxhimin e gjendjes.

Sidoqoftë, më poshtë po ua paraqesim disa nga simptomat e këtij çrregullimi.

Jashtëqitja e shpeshtë është njëra nga këto simptoma e cila nëse ndodhë në mënyrë të vazhdueshme, është një tregues i këtij rregullimi.

Dhimbja e madhe dhe e vazhdueshme abdominale gjithashtu është një tjetër tregues.

Gjakderdhja në jashtëqitje është një simptomë që nuk duhet të injorohet.

Humbja e apetitit dhe rënia e pashpjegueshme në peshë gjithashtu janë simptoma apo tregues të këtij rregullimi.

Shpërndaj
Sëmundje - Probleme.me

Probleme.me prezanton para jush enciklopedinë më të madhe shqiptare për sëmundje. Nëse keni ndonjë sygjerim apo informacion që mendoni se duhet ta mbulojmë na kontaktoni në semundje@rilinde21.sg-host.com