Lart
 

Të Ftohtit, Gripi dhe Kolla

Të gjitha informatat në lidhje me të ftohtit, gripin dhe kollën

Më të Lexuarat

Të Ftohtit, Gripi dhe Kolla

Ftohja e zakonshme, duke përfshirë të ftohtit në gjoks dhe gripin sezonal, shkaktohen nga viruset. Simptomat e tyre përfshijnë: dhimbjen e fytit, rrjedhjen e hundëve, bllokimin e hundëve dhe kollën. Edhe simptomat e gripit janë të ngjashme, por përfshijnë ethe, dhimbje koke dhe dhimbje të muskujve. Të ftohtit dhe gripi mund të të bëjnë të ndihesh i lodhur. Mësoni t’i dalloni të dyja, trajtoni ato në përputhje me rrethanat dhe praktikoni taktikat të ndryshme të parandalimit.

Të Ftohtit, Gripi dhe Kolla dhe Sëmundje Tjera

Të ndërlidhura

Riniti Alergjik

Riniti Alergjik – Poleni

Riniti alergjik, i njohur gjithashtu si ethet e sojës, është një reaksion alergjik. Ju keni një alergji kur trupi juaj...