Lart

5 ndryshimet e menjëhershme që do të ndodhin në trupin tuaj nëse eleminoni kripën

Shumë prej nesh janë përqendruar në ngrënien e një sasie më të ulët të kripës dhe në disa raste e kemi injoruar atë plotësisht sepse kripa konsiderohet e dëmshme për shëndetin tonë. Epo, kjo nuk është e gjitha e vërtetë, në fund të fundit, kripa është një elektrolit i rëndësishëm që ndihmon trupin tonë të punojë normalisht.

Nëse keni vendosur të shmangni kripën, sigurohuni që mos ta hiqni plotësisht dhe përpiquni të kuptoni se si trupi do të reagojë ndaj këtij ndryshimi të ri.

Ka shumë dieta që këshillojnë të shmangni kripën dhe kjo është arsyeja pse “Bright Side”  ndan efektet që sjell sasia e ulët e kripës në trupin tuaj:

  1. Ju mund të filloni të shtoni peshë.
  2. Mund të ndikojë në zemrën tuaj.
  3. Mund të rrisë rezistencën ndaj insulinës
  4. Mund të përjetoni simptoma të dehidratimit
  5. Mund të filloni të ndiheni të përziera.
Shpërndaj
Shëndeti - Probleme.me

Probleme.me fokusohet në shëndetin dhe mirëqenien personale tuajën. Artikuj të shumtë për shtatzëninë, fëmijët, gratë e meshkujt. Nëse keni ndonjë koment, sygjerim apo edhe informacion për ta ndarë me ne na kontaktoni shendeti@rilinde21.sg-host.com