Lart

Mënyrë Efektive për Dhënien e Ilaçeve Tek Foshnjet

Nënat përballen çdo ditë me “luftën” zhgënjyese për t’i bërë fëmijët e tyre të marrin ilaçet. Me siguri keni provuar të gjitha mënyrat e mundshme, por pa sukses! Shija e panjohur, e pakëndshme e ilaçeve të ndryshme mund të jetë vertetë e tepërt për të vegjlit. Mirëpo, cila është mënyra më e lehtë për t’i bindur fëmijët tuaj të pijnë ilaçet?

 

Mënyrë Efektive për Dhënien e Ilaçeve tek Foshnjet

Nëse i vogli juaj refuzon të marrë ilaçet, fatmirësisht, ka zgjidhje për këtë dilemë. Një nënë e re ka ndarë një trik të vogël me të gjithë ata që kanë probleme me të vegjlit e tyre për t’iu dhënë ilaçet. Nuk do të iu duhet të blini asgjë! E tëra çka duhet të bëni është thjeshtë  të vendosni shiringën në majë të gomës që vjen me shishe, dhe bam! Foshnja juaj do t’i merr të gjitha ilaçet pa bërë zhurmë.

Tjerë artikuj për bebet që mund t’iu interesojnë:

  1. Si të Deshifroni Gjuhën e Bebeve
  2. Çfarë Duhet të Bëni Kur Fëmija Nuk do të Hajë Ushqime të Ngurta: Hapa të Thjeshtë
  3. Këshilla Për Ndërrimin e Pelenave: Jini të Përgatitur
  4. Dhimbjet e Barkut dhe të Qarat e Foshnjave
Shpërndaj
Shëndeti - Probleme.me

Probleme.me fokusohet në shëndetin dhe mirëqenien personale tuajën. Artikuj të shumtë për shtatzëninë, fëmijët, gratë e meshkujt. Nëse keni ndonjë koment, sygjerim apo edhe informacion për ta ndarë me ne na kontaktoni shendeti@rilinde21.sg-host.com