Lart

Dhjetë zakone që sabotojnë humbjen e peshës pas të 50-tave

Me moshën, mund të bëhet gjithnjë e më e vështirë për ne që të humbim yndyrën e trupit, të heqim kilogramët që kemi grumbulluar gjatë viteve dhe të qëndrojmë të dobët.

Megjithatë, shumë njerëz i përkeqësojnë gjërat duke vazhduar në zakone të këqija që kufizojnë rëndë përparimin e tyre dhe sabotojnë të gjithë punën e palodhur që kanë bërë për të hequr kilogramët e tepërt.

Siç shpjegojnë trajnerët për portalin Eat This, ka deri në dhjetë zakone të këqija që në fakt sabotojnë humbjen e peshës tek njerëzit mbi 50 vjeç, përcjell Index.hr. Këto zakone janë si më poshtë:

Duke anashkaluar ushtrimet e rregullta

pushime shumë të gjata midis ushtrimeve

Duke elimiuar te gjitha ushqimet e padeshiruara

Sasia e pamjaftueshme e gjumit

Prirje për të pasur një humor të keq dhe mendime negative

po përpiqeni të humbni peshë vetë

Bëni vetëm kardio

Mbi ushtrimin

Neglizhimi i ngrohjes para stërvitjes

Teknikë e dobët e ushtrimeve.

Shpërndaj
Shëndeti - Probleme.me

Probleme.me fokusohet në shëndetin dhe mirëqenien personale tuajën. Artikuj të shumtë për shtatzëninë, fëmijët, gratë e meshkujt. Nëse keni ndonjë koment, sygjerim apo edhe informacion për ta ndarë me ne na kontaktoni shendeti@rilinde21.sg-host.com