Lart

Ushqimet që dëmtojnë fëmijën tuaj dhe shumica e nënave nuk e dinin

1-Kosi për fëmijë. Ky produkt për fëmijë është i dëmshëm, pasi përmban ingredientë dhe ngjyrues artificial.

2-Kokoshkat e bëra në mikrovalë. Ky ushqim përmban disa përbërje kimike që mund të shkaktojnë kancer.

3-Mjalti. Mjalti përmban një bakter që do të shkaktonte vështirësi në frymëmarrje.

4-Ushqimet e konservuara. Këto produkte qëndrojnë në paketime plastike apo metalike dhe përbërja e tyre do të ndikonte në produkt duke dëmtuar më pas shëndetin e fëmijës.

Shpërndaj
Shëndeti - Probleme.me

Probleme.me fokusohet në shëndetin dhe mirëqenien personale tuajën. Artikuj të shumtë për shtatzëninë, fëmijët, gratë e meshkujt. Nëse keni ndonjë koment, sygjerim apo edhe informacion për ta ndarë me ne na kontaktoni shendeti@rilinde21.sg-host.com