Lart
 

Fëmijët dhe Adoleshentët

Më të fundit

Pse Ec në Gjumë Fëmija Im?

Ecja në gjumë (somnambulizmi) ndodh kur një fëmijë zgjohet pjesërisht nga gjumi i tij dhe ecën përreth, megjithatë ata janë...

Kafshimi i Thonjve

Rreth gjysma e gjithë fëmijëve dhe adoleshentëve kafshojnë thonjtë e tyre. Shumica nuk e kalojnë atë fazë prej saj. Nëse...

Crregullimi i Varësisë nga Drogat

Gentiana Kuqi-Tishukaj Gentiana, psikologe klinike, studimet bazë i ka përfunduar në Universitetin e Prishtinës në fushën e psikologjisë duke vazhduar...

50 Llojet e Fobisë

51 Llojet e Fobisë

Fobia është një lloj çrregullimi kur një individ përjeton frikë ekstreme, irracionale për një situatë, krijesë të gjallë, vend ose...

Sëmundjeve dhe çrregullime tek Femijët

Dieta të shëndetshme për feminë tuaj

 

Kategori të ngjajshme