Lart
 

Mashkulli

Më të fundit

50 Llojet e Fobisë

51 Llojet e Fobisë

Fobia është një lloj çrregullimi kur një individ përjeton frikë ekstreme, irracionale për një situatë, krijesë të gjallë, vend ose...

Si ta Ndaloni Gërhitjen

Si ta Ndaloni Gërhitjen?

Për të gjithë që gërhasin herë pas here, dhe që zakonisht nuk është diçka për t'u shqetësuar. Por nëse rregullisht...

Lëvizshmëria e Spermës

Lëvizshmëria e Spermës

Definicion i shkurtër: Definicioni i lëvizshmërisë është aftësia e një organizmi apo lëngu të lëvizë. Lëvizshmëria e spermës i referohet...

Efektet e Alkoolizmit tek Meshkujt

Efektet e Alkoolizmit tek Meshkujt

Pasojat e abuzimit mund të ndryshojnë nga ato tek femrat Statistikat nuk janë të mira. Sipas Këshillit Nacional Amerikan për...

problemet seksuale te meshkujt

Problemet Seksuale te Meshkujt

Termi problem seksual u referohet problemeve që mund të ndodhin gjatë ciklit seksual të cilat mund ta pengojnë një mashkull...

Demaskimi i meshkujve dhe zemërimi

Zemërimi dhe Meshkujt

Zemërimi është emocion universal i njerëzve që mund të shihet edhe tek shprehjet e fytyrës të të posalindurve së moshës...

Rënia e flokëve te meshkujt

Rënia e Flokëve te Meshkujt

Rënia e flokëve tek meshkujt ndryshe njihet me emrin alopeksi androgjenike, është lloji më i përhapur i rënies së flokëve...

Semundje të Mashkullit

Mësoni çdo hollësi rreth fitnesit

 

Kategori të ngjajshme