Lart

VESHËT LLAPUSH (OTAPOSTASIS)

Otoplastika- ndryshe e njohur si kirurgji estetike e veshit, është procedurë e cila konsiston në ndryshimin e formës, pozicionit apo madhësisë së veshëve.

Kur duhet të konsiderohet procedura e Otoplastikës?

– Nëse ju shqetëson problemi se sa janë larg veshët nga koka juaj (veshët prominent),

– Nëse veshi apo veshët janë deformuar si pasojë e ndonjë lëndimi apo si pasojë e deformitetit nga lindja.

Otoplastica mund të realizohet në cilëndo moshë pasi që veshët ta arrijnë madhësinë e plotë, zakonisht pas moshës 5 vjeçare.

Shpërndaj
Shëndeti - Probleme.me

Probleme.me fokusohet në shëndetin dhe mirëqenien personale tuajën. Artikuj të shumtë për shtatzëninë, fëmijët, gratë e meshkujt. Nëse keni ndonjë koment, sygjerim apo edhe informacion për ta ndarë me ne na kontaktoni shendeti@rilinde21.sg-host.com