Lart

Progeria: Sëmundja e Plakjes

Progeria, një gjendje e rrallë gjenetike që shkakton plakje të përshpejtuar

Fëmijët që vuajnë nga sëmundja e plakjes kanë një jetëgjatësi tepër të shkurtër. Shumica jetojnë më së shumti deri në të njëzetat. Mjekët vlerësojnë se 1 në 8 milionë njerëz lindin të prekur nga sëmundja e plakjes.

Ju rekomandojmë këta artikuj:

30-Vjecari i Paralizuar Arrin të Ecë Sërish Falë Teknologjisë

‘Mendoja se Isha e Çmendur’, Kjo është 32-Vjeçarja që Mund të Dëgjojë Gjakun Kur i Lëviz në Vena

Shpërndaj
Shëndeti - Probleme.me

Probleme.me fokusohet në shëndetin dhe mirëqenien personale tuajën. Artikuj të shumtë për shtatzëninë, fëmijët, gratë e meshkujt. Nëse keni ndonjë koment, sygjerim apo edhe informacion për ta ndarë me ne na kontaktoni shendeti@rilinde21.sg-host.com